Gonnnie-Daniels-Fitnessfarm

Wat is personal training?
Personal training is met behulp van een professionele, persoonlijke begeleider (personal trainer) doelgericht werken aan uw lichaam om zo het gewenste eindresultaat te bereiken.

Uw personal trainer adviseert u over gezondheid, voeding, uw leefstijl en zorgt
er tevens voor dat u gemotiveerd blijft. Ook zorgt hij of zij voor speciaal op uw doelstellingen afgestemde, veilige en functionele trainingsprogramma’s.

Doordat u zich bewust zult worden van uw lichaam en voeding en doordat u uw grenzen zult leren kennen, zult u op een gezonde manier maximale resultaten behalen. Ook zult u door het vergroten van uw kennis, gemakkelijk de behaalde resultaten kunnen behouden.

Wie is uw personaltrainstster?
Mijn naam is Gonnie Daniels en ben sinds 2005 gestart met mijn eigen onderneming Sportstudio Fitnessfarm.
Je zal kunnen zeggen dat mijn leven uit sporten, goede voeding en ontspanning bestaat.
Ik probeer altijd een balans in mijn leven te zoeken die ik graag wil overdragen aan mijn klanten.
Hier heb ik dan ook mijn werk van gemaakt.
Vanaf mijn 16 jaar ben ik werkzaam in de sportbranche en in de loop van de jaren heb ik vele opleidingen gevolgd en werkervaring opgedaan (ook in buitenland)

Mijn opleidingen zijn:
Personal training NASM en sinds 2014 ben ik geregistreerd als “bewegen is medicijn ambassadeur. Cios, Efaa, AFN-opleiding, ALO-opleiding, psychologie, gewichtsconsulent en voedingsadviseur, gezondheidspecialist, sportmassage , functionele houdingsspecialist, EHBO/BHV en bedrijfskunde.

Aangesloten bij:
Mijn bedrijf is aangesloten bij NL Actief, de branche organisatie van de erkende- en ondernemende Sport- en Beweegbedrijven in Nederland.

Loopbaan:
Mijn werkervaring begon al vanaf 1977, ik was 16 jaar. Gestart als assistent leiding jazzdans op een grote dansacademie. Vervolgens werkzaam als aerobic-, fitness-, stepping-, bodygym-, streedance-, yoga- en spinninginstructor.

Tevens ben ik vanaf mijn 12e een fanatieke hardloopster en vanaf 1990 een fanatieke halve en hele marathonloopster. Ook loop ik trails en lange afstandswandelingen van 80 á 100 km.
Daarnaast is de Nijmeegse vierdaagse elk jaar een favoriet evenement voor mij.

Vanaf 1995 ben ik tevens deelneemster geworden van de World Gymneastrada.
De Nederlandsensportploeg wordt 1x per 4 jaar door de KNGB uitgezonden om diverse jazzdance, aerobic, acrogym demonstraties te geven.”

Inmiddels heb ik ook hierdoor veel werk/sportervaring opgedaan in het buitenland.
En vanaf 2005 ben gestart als personaltrainster in mijn eigen onderneming “Sportstudio Fitnessfarm te Putten”.

In mijn eigen onderneming draag ik mijn kennis graag over, zorg dat de doelstellingen gehaald worden , zorg dat een ieder in balans komt en dat hij/zij “vitaliteit” gaat voelen en gaat waarderen. Men weet waarvoor hij/zij het doet!

Mijn doelstelling naar de klanten toe:
“Plezier, ontspanning, balans en de gewenste doelstelling(en) halen staat voorop!”