Gonnnie-Daniels-Fitnessfarm

Wat is personal training?
Personal training is met behulp van een professionele, persoonlijke begeleider (personal trainer) doelgericht werken aan uw lichaam om zo het gewenste eindresultaat te bereiken.

Uw personal trainer adviseert u over gezondheid, voeding, uw leefstijl en zorgt
er tevens voor dat u gemotiveerd blijft. Ook zorgt hij of zij voor speciaal op uw doelstellingen afgestemde, veilige en functionele trainingsprogramma’s.

Doordat u zich bewust zult worden van uw lichaam en voeding en doordat u uw grenzen zult leren kennen, zult u op een gezonde manier maximale resultaten behalen. Ook zult u door het vergroten van uw kennis, gemakkelijk de behaalde resultaten kunnen behouden.

Wie is uw personaltrainstster?
Mijn naam is Gonnie Daniels ben 57 jaar en getrouwd.
Ik woon 25 jaar in Putten waar ik ook mijn eigen onderneming heb gevestigd.
Je zal kunnen zeggen dat mijn leven uit sporten, goede voeding en ontspanning bestaat.
Ik probeer altijd een balans in mijn leven te zoeken die ik graag wil overdragen aan mijn klanten.
Hier heb ik dan ook mijn werk van gemaakt.
Vanaf mijn 16 jaar ben ik werkzaam in de sportbranche en in de loop van de jaren heb ik vele opleidingen gevolgd en werkervaring opgedaan (ook in buitenland)

Ik ben afgestudeerd op:
Recente opleiding in 2013: Personal training NASM (national academie of sportsmedicine) en in 2014 ben ik geregistreerd als bewegen is medicijn ambassadeur. Cios, Efaa, AFN-opleidingen, personalopleiding, ALO-opleidingen, psychologie, ASK gecertificeerd  arbeidsdeskundige, gewichtsconsulent en voedingsadviseur, gezondheidspecialist, sportmassage en bedrijfskunde. Tevens ben ik geslaagd voor de opleiding functioneel houdingspecialist.

Mijn werkervaring begon al vanaf 1977, ik was 16 jaar. Gestart als assistent leiding jazzdans op een grote dansacademie. Vervolgens werkzaam als aerobic-, fitness-, stepping-, bodygym-, streedance-, yoga- en spinninginstructor.

Tevens ben ik vanaf mijn 12e een fanatieke hardloopster en vanaf 1990 een fanatieke halve en hele marathonloopster. Tijdens de wedstrijden probeer ik nog steeds bij de eerste 30% van de deelnemers aan te komen en dit lukt nog steeds goed. Ook loop ik lange afstandswandelingen van 80 á 100 km.
Daarnaast is de Nijmeegse vierdaagse een favoriet evenement voor mij.

Vanaf 1995 ben ik deelneemster geworden van de Nederlandse Gymneastrada.
De Nederlandsensportploeg (700 deelnemers) wordt door de KNGB uitgezonden om diverse jazzdanse,aerobic, acrogym demonstraties te geven.
Inmiddels ook hier veel werk/sportervaring opgedaan bij diverse sportevenementen in buitenland.
Ook in 2019 hoop ik weer deel te nemen aan de Gymneastrada in Lausanne te Oostenrijk.
En vanaf 2005 ben gestart als personaltrainster in mijn eigen onderneming “Fitnessfarm te Putten”.

In mijn eigen onderneming draag ik mijn kennis graag over, zorg dat de doelstellingen gehaald worden , zorg dat een ieder in balans komt en dat hij/zij “vitaliteit” gaat voelen en gaat waarderen. Men weet waarvoor hij/zij het doet!

Mijn doelstelling naar de klanten toe:
“Plezier, ontspanning, balans en de gewenste doelstelling(en) halen staat voorop!”